Om psykoterapi

Terapien hjælper dig til at finde ud af hvordan dine problemer opstår og hvordan du finder løsninger.

Terapien hjælper dig til at lære dig selv bedre at kende, og til at forstå hvad der sker – og evt. går galt – når du er sammen med andre.

Terapien hjælper dig til at forstå hvordan negative barndomsoplevelser kan blive til fastlåste mønstre der kan besværliggøre og hæmme dit forhold til dig selv og dit møde med andre og mindske evnen til at være tilstede her og nu.

Terapi kan hjælpe dig til at få et rigere liv med færre bekymringer.

Terapien hjælper dig til at finde ud af hvordan dine problemer opstår og hvordan du finder løsninger.

Om at starte i terapi:

Det er normalt og forståeligt at være nervøs ved tanken om at skulle begynde i terapi.
Første gang er derfor en mulighed for dig til at se mig an, stille alle de spørgsmål du har, og se om du har tillid til at jeg kan hjælpe dig.

Vi taler om grunden til at du er kommet, og aftaler eventuelt ca. hvor mange gange vi skal ses.
Jeg har tavshedspligt, og du kan tale om alt hvad der er vigtigt for dig – også om hvordan det er at gå i terapi hos mig, både det du er glad for og det der evt. skal ændres.
Målet er at der sker mærkbare og varige positive forandringer i dit liv, i forholdet til dig selv, til andre, og til de problemer der fik dig til at komme.

Psykolog Steen Salskov

Om mine metoder:
Jeg anvender en lang række veldokumenterede metoder fra forskellige terapeutiske retninger, og vi vil sammen i terapien finde ud af hvilke teknikker og arbejdsformer der passer til dig.

Jeg inviterer dig til at afprøve de arbejdsformer jeg mener der vil være gavnlige for dig, men det er altid dig der bestemmer.

Comments are closed.